Stephan

Milieutechnoloog, uitvinder en bezorgde wereldburger met groene vingers.

StephanIk ben momenteel part-time werkzaam als drinkwaterveiligheidsadvieur. Een groot deel van mijn vrije tijd spendeer ik aan het bedenken en bouwen van allerlei goedkope, low-tech energieoplossingen met als doel de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen terug te dringen. Daarnaast heb ik een passie voor het biologisch kweken van voedselgewassen en vissen. Slechts weinig dingen geven mij meer voldoening dan mijn zelf gekweekte groenten te eten die zijn klaargemaakt op mijn zelf gemaakte zonne-fornuis.

Ik ben overtuigd van de noodzaak van ingrijpende veranderingen in de manier waarop de huidige consumptiemaatschappij functioneert en van de rol die daarin is weggelegd voor stedelingen.
Ik zie het als mijn taak om een bijdrage te leveren aan het opgang brengen van deze maatschappelijke veranderingen door de ontwikkeling van efficiënte stadslandbouw en duurzame energietechnieken.

Ik geloof dat we voor de komende generaties een mooie toekomst kunnen creëren, waarin de mate van geluk minder op het materiële vlak en meer op het ideële vlak wordt gemeten.
Ik geloof ook dat dat onze plicht is.