Beginhoven

De wereld om ons heen veranderd in een razend tempo. De ene crisis is nog niet over en de andere dient zich al aan. Grondstoffen, financiën, voedsel, milieu, biodiversiteit, het zijn allemaal thema’s die volop worden besproken. Mooie alternatieven zijn wereldwijd in ontwikkeling. Nu is het tijd om deze oplossingen ook in te passen in de samenleving. Niet meer alleen praten, gewoon Beginnen.

Beginhoven is een samenwerkingsverband van gedreven mensen met een gezamenlijke visie. Vanuit verschillende expertises dragen zij bij aan concrete veranderingen in de maatschappij. Stap voor stap worden de verschillende functies binnen de samenleving onder handen genomen.

Beginnend bij de meest primaire bouwstenen: voedsel en sociale betrokkenheid, zet Beginhoven diverse projecten op. Projecten waarbij burgers weer een band krijgen met waar hun voedsel vandaan komt. Door zelf aan de slag te gaan samen met mensen uit de buurt, draagt iedereen bij aan een duurzamere, socialere en gezondere voedselvoorziening.

Een gedachte over “Beginhoven

Reacties zijn gesloten.