André

Ik ben een master student Computer Science and Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hiervoor heb ik de opleiding Technische Informatica aan de Fontys gevolgd, eveneens in Eindhoven. Tussen beide opleidingen heb ik als programmeur bij Unilogic te Sittard gewerkt, maar uiteindelijk toch besloten om verder te studeren.

Ik maak me zorgen over onze samenleving. Een samenleving die gericht is op bezit en macht, en geen aandacht lijkt te hebben voor de medemens en de wereld waarin wij leven.

Ik ben me er altijd al van bewust geweest dat er veel scheelt aan onze samenleving, maar alleen verander je niks. Ik heb in 2011 nieuwe vrienden leren kennen, die mijn zorgen delen. Samen sta je sterk. Iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten, door samen te werken vul je elkaar aan. Ik geloof dat we veel van elkaar kunnen leren, en samen kunnen werken aan een betere wereld. Voor onszelf, maar vooral voor de toekomstige generaties.

Als techneut lever ik een bijdrage door het verzorgen van websites voor websites van initiatieven die zich inzetten voor bewustwording en het aanpakken van deze maatschappelijke problemen, maar mijn bijdrage is uiteraard niet beperkt tot een technische bijdrage.

Website : http://www.blaatschaap.be